Friends link: windows-7-home-premium-product-key-kaufen günstiges-windows-7-key-tablet windows-8.1-keys-kaufen Windows-8-guenstig-kaufen-key windows-8-key-kaufen windows-8.1-product-key-kaufen Windows-8.1-kaufen-key windows-7-key-kaufen windows-7-key-kaufen-online günstiges-windows-7-key
Friends link: server-2008-product-key windows-8-product-key office-2013-key Visio-Premium-2010-32-&-64-bit-key windows-8-professional-p-key Windows-8-key buy-windows-7-product-key server-2012-r2-essential-key office-2010-key windows-7-key buy-windows-7-key server-2012-product-key office-2013-key-2 office-2010-key-2
Keress
 A Kismama cafe (www.kismamacafe.hu) a Kismamacafe Kft. tulajdona.

A felhasznlsi felttelek mdostsnak lehetsge

A Kismama cafe tulajdonosai fenntartjk a jogot, hogy jelen felhasznlsi feltteket a felhasznlk, a regisztrlt Kismama cafe tagok, elzetes rtestse mellett egyoldalan mdostsk. n a szolgltatsnak a mdosts hatlybalpst kvet hasznlatval - azaz a Kismama cafe -ra trtn belpssel - elfogadja a mdostott felhasznlsi feltteleket.

A szolgltats

A szolgltatst a Kismamacafe Kft (tovbbiakban: a Kismama cafe szolgltatja) nyjtja, mellyel kapcsolatban n megrtette s elfogadja az albbiakat:

 1. amennyiben regisztrlja magt a rendszeren, meg kell adnia egy rvnyes e-mail cmet, s vlasztania kell egy jelszt;
 2. a jelsz titokban tartsa az n felelssge;
 3. a szolgltatkat haladktalanul rtesti a felhasznli azonostval trtn minden jogosulatlan hasznlatrl;
 4. az n szerzdsktsi kpessge nem korltozott;
 5. hozzjrul ahhoz, hogy a Kismamacafe szolgltatinak krse alapjn, korltozott informcit nyjt magrl,
 6. hozzjrul ahhoz, hogy az n rszre a Kismamacafe rendszeresen hrlvelet kldjn, melyben partnerei s sajt ajnlatait rja le,
 7. az esetlegesen megvltoz adatait aktualizlja.

A Kismama cafe szolgltati fenntartjk maguknak a jogot, hogy minden tovbbi rtests nlkl trljk azon felhasznlkat, akik brmely ms szemly nevvel, kpmsval, e-mail cmvel vagy ms szemlyes informcijval visszalnek, klnsen, ha a felhasznli nv:

 • brmely vals jogi szemly jogait s rdekeit srti,
 • brmely - mai vagy trtnelmi - kzszerepl, kzismert ember neve, kivve, ha ez a felhasznl anyaknyvezetett neve,
 • obszcn kifejezs,
 • rasszista, msok vallst, nemzeti, nemzetisgi, szexulis hovatartozst gyalz, srt kifejezs,
 • burkolt vagy nylt reklmhordoznak tekinthet,
 • ms nevben regisztrl,
 • valtlan adatokat ad meg.

A flrevezet azonostk hasznlatnak elkerlse rdekben, a Kismama cafe szolgltati fenntartjk a jogot, hogy a regisztrlt tag azonostst tovbbi adatok bekrsvel, akr a szemlyi azonostsra alkalmas fnykpes dokumentum bekrsvel ellenrizze. Amennyiben n az ellenrz e-mailt-re nem vlaszol, Kismama cafe tagsga trlsre kerlhet. Amint a Kismama cafe szolgltati tnyleges tudomst szereznek a vlelmezett flrevezet azonost hasznlatrl, jogosultak a felhasznlk hozzfrst az ellenrzsi folyamat lezrsig korltozni.

n megrtette s hozzjrul ahhoz, hogy az n adatait a Kismama cafe szolgltati sszegyjtsk s a Kismama cafe rendszerbe integrljk, valamint az gy az ntl s ms felhasznlktl sszegyjttt adatokat anonim statisztikai s analitikus clokra felhasznljk.

Megrtette s hozzjrul ahhoz, hogy ettl eltr rendelkezs hinyban a Kismama cafe szolgltatit semmilyen mdon nem kontrolllja, ellenrzi vagy nem hagyja jv az informcit a Kismama cafe-n.
A Kismama cafe szolgltati fenntartjk maguknak a jogot, hogy a szolgltatst brmely felhasznl fel megtagadjk.

Felhasznli magatarts

n beleegyezik abba, hogy a szolgltatst nem hasznlja ms tagok zaklatsra, rgalmazsra, becsletsrtsre, szemlyisgi s egyb ms jogainak megsrtsre. A Kismama cafe szolgltati fenntartjk a jogot, hogy trljk vagy korltozzk azokat a tagokat, akik ms tagokat brmely mdon zaklattak.

Tartalom

n teljes mrtkben felels mindazrt a tartalomrt, amit a Kismama cafe-n elhelyez: fotk, videk, adatok, szvegek, zenetek, beszlgetsek,

n teljes mrtkben felels brmely tartalom kvetkezmnyeirt is.

A Kismama cafe nem ellenrzi a felhasznlk ltal rendelkezsre bocstott tartalmakat. A Kismama cafe szolgltati mint kzvett szolgltatk nem felelsek a tovbbtott informcirt.

n megrtette s hozzjrul ahhoz, hogy a Kismama cafe szolgltati minden rtests nlkl eltvoltsk az olyan anyagokat, amelyeket jogellenesnek vagy kifogsolhatnak tartanak.

A fentiek alapjn jogsrts esetben a Kismama cafe szolgltati minden rtests nlkl trlhetik a jogsrt Kismama cafe tagsgt.

A jogellenes vagy jogosulatlan tevkenysgek:

A Kismama cafe-szolgltats brmely rsznek mdostsa, adaptcija vagy visszafejtse;

Brmely automatikus alkalmazs, keresrobot, oldal keres vagy visszafejt, illetve brmely ms olyan alkalmazs hasznlata, amellyel a Kismama cafe-szolgltats vagy annak brmely rsze elrhet vagy indexelhet;

 • A Kismama cafe szmtstechnikai rendszerbe trtn jogosulatlan behatolsi vagy behatolsi ksrlet (hacking);
 • A Kismama cafe tagokrl informci gyjtse;
 • A Kismama cafe-szolgltats honlapjnak tszerkesztse;
 • A Kismama cafe oldalairl szerzett anyagok publiklsa;
 • Felhasznli azonostk jogtalan ltestse;
 • Nem engedlyezett, elektronikus kommunikci kezdemnyezse (spam-ek, lnclevelek, brmely nem a Kismama cafe szolgltati ltal kzvettett hirdetsek).
 • Brmely tag adatainak - a tag jvhagysa nlkli - tadsa harmadik szemly rszre;
 • Brmilyen elektronikus, destruktv elem (vrus) tovbbtsa;

A felhasznl krsre trtn adatmdosts

E-mail cm megvltoztatshoz, az adatlap adatainak trlshez a Kismama cafe szolgltati azonosts cljbl jogosultak a tagtl szemlyes azonostsra alkalmas igazolvnyt, illetve e-mail cmet krni. Adatmdostsi krelmt a delete@kismamacafe.hu cmre kldheti.

Szavatossg kizrsa

A Kismama cafe szolgltati minden felelssget kizrnak a Kismama cafe oldalain elhelyezett informcik hitelessgrt, jogszersgrt. A Kismama cafe szolgltati minden felelssgt kizrnak az egyes tagok ltal a Kismama cafe felletein tanstott viselkedsrt.

Minden informci amelyet a Kismama cafe-szolgltatson keresztl lehet elrni vagy amelyhez ott lehet hozzfrni, minden szavatossg nlkl, "ahogy vannak", gy bocsttatnak rendelkezsre.

n beleegyezik abba, hogy a Kismama cafe-szolgltatst kizrlag a sajt kockzatra hasznlja, s elfogadja, hogy a Kismama cafe szolgltati nem vllaljk a felelssget a hasznlat sorn esetlegesen felmerl vagyoni vagy nem vagyoni krokrt.

Minden a szolgltatsbl ered jogvita, amelyet bks ton nem sikerl rendezni, a Szegedi Vrosi Brsg kizrlagos illetkessge al tartozik.

A Felhasznl kteles minden tle elvrhatt megtenni szemlyes adatainak, klnsen a Kismama cafe szolgltati ltal nyjtott szolgltatsok ignybevtelhez szksges jelsz vdelmnek az rdekben. A Felhasznl felelssggel tartozik minden olyan esemnyrt, tevkenysgrt, mely bejelentkezsi azonostjnak, illetve jelszavnak felhasznlsval valsult meg.

Krtrts

n beleegyezik abba, hogy a Kismama cafe szolgltatit krtalantsa minden harmadik szemly rszrl felmerl ignnyel szemben, amely az n Kismama cafe-szolgltats hasznlatval fgg ssze vagy abbl ered, idertve brmely termszet vagy fajtj kvetelst, kltsget, ami brmely ignybl, hinybl, krbl (tnyleges s kvetkezmnyes), perbl, tletbl, peres eljrs kltsgbl s gyvdi kltsgbl ered. Ezekben az esetekben a Kismama cafe szolgltati rsban rtestik nt az ignyrl, perrl vagy eljrsrl.

Nemzetkzi hasznlat

n hozzjrul ahhoz, hogy az interneten minden, a felhasznli magatartsra s elfogadhat tartalomra vonatkoz helyi szablyt betart. n tudomsul veszi azt, hogy minden szemlyes adatot, informcit s felhasznl ltal ltrehozott tartalmat Magyarorszg terletn, az Eurpai Uniban kontrolllnak, dolgoznak fel s trolnak.

Microsoft-Office-2007-Professional-Key Microsoft-Office-2007-Professional-Key-2 Microsoft-Office-2007-Professional-Key-sale Microsoft-Office-2007-Professional-Key-online Microsoft-Office-2007-Professional-product-Key Microsoft-Office-2007-Enterprise-product-Key-sale